ANPASSADE KONTORSMÖBLER – DE MEST POPULÄRA TYPERNA

Kontorsmöbler står för majoriteten av skräddarsydda möbler som produceras av snickarverkstäder. Kunder som använder denna typ av tjänster har fullt beslutsfattande i samband med att bestämma parametrarna för de beställda möblerna. Oavsett om du överväger inredningen på ditt kontor, företagsbyggnad eller barnrum, kommer valet av skräddarsydda kontorsmöbler att hjälpa dig att ordna det användbara utrymmet i rummet ännu mer effektivt.

HÖRNBÄNKAR – ALLT TILL HANDS

Hörnkontorsmöbler är en lösning utformad för att spara utrymme och öka arbetsergonomin. Denna typ av möbler är mycket praktisk och universell. Hörnbord har vanligtvis många lådor och hyllor, vilket gör det enkelt att hålla alla viktiga föremål på ett ställe. Dessutom använder de perfekt det fria utrymmet i rummet, vilket ofta inte används för något syfte. Ofta hörnkontorsmöbler kombineras med garderober, så att inte utrymme går till spillo. Denna lösning rekommenderas främst till personer som värdesätter den ergonomiska användningen av det inre utrymmet över det inre.

KONTORSMÖBLER FÖR BARN – TA HAND OM DITT BARN

Det är uppenbart att rätt kroppsställning vid skrivbordet hjälper till att bibehålla koncentrationen och har en positiv effekt på vår hälsa. Det är värt att komma ihåg om detta framför allt när du utformar ett barns rum. Våra barns ryggar är ännu inte utvecklade, så regelbunden hållningsstörning kan leda till kroniska hälsoproblem. Hur kan detta förhindras?

Ett sätt är att välja rätt kontorsmöbler efter storlek . Vi vet dock väl att barn växer ständigt, vilket i praktiken skulle skapa ett konstant behov av nya inköp. Så en bra lösning kan vara att köpa ett skrivbord med justerbar höjd och lutningsvinkel på toppen. En produkt av denna typ kommer verkligen att kosta oss lite, men det är välkänt att investeringarna i barnets hälsa och välbefinnande inte har några övre gränser.

RETRO SKRIVBORD, ELLER EN ÅTERGÅNG TILL RÖTTERNA

Kontorsmöbler i retrostil är ett riktigt konstverk. De är vanligtvis gjorda av rent trä, vilket ger dem hållbarhet och unik smak. På grund av användningen av högkvalitativa material är skrivbord inredda i denna stil dyra. Deras vackra utseende och motståndskraft mot skador lindrar dock eventuella besvär i samband med priset. Tillverkningen av retrobord är vanligtvis tillverkad av en av följande träslag:

  • Ek. Hårt och långlivat råmaterial
  • Ask. När det gäller struktur och egenskaper som liknar ek. Används ofta vid tillverkning av handgjorda möbler.
  • Tall. Den mest populära träslag som används i snickeritjänster. Relativt hållbart och lätt att bearbeta.
  • Lärkträd. En synonym för naturligt vackert. Motståndskraftig mot fukt, ogillas av skadedjur, långlivad.

Kontakta oss som dina snickare i Göteborg!