ANPASSADE KONTORSMÖBLER FÖR FÖRETAG – ÄR DET VÄRT DET?

Möbler som används i företagsbyggnader bör anpassas maximalt till ett specifikt företagets behov. Har du någonsin hört talas om möjligheten att beställa kontorsmöbler, skapade för specifika rum? Vi kommer att försöka föra dig närmare denna fråga i den här artikeln.

VIKTEN AV KORREKT HÅLLNING

Uppenbarligen kan antagande av rätt hållning vid ett skrivbord multiplicera effektiviteten av arbete eller studier. Det är uppenbart att eventuella besvär orsakar förlust av koncentration, vilket negativt påverkar vår produktivitet. Att designa rätt kontorsmöbler för dina anställda hjälper därför till att förhindra effektivitetsförlust. Det visar sig emellertid att koncentrationsproblem är de minst allvarliga följderna av att man har fel hållning vid skrivbordet.

Ställningsfel kan visa sig vara mycket värre. Olämplig proportion mellan stolens höjd och skrivbordet orsakar inte sällan med tiden ryggproblem. Dessa kan i sin tur leda till ytterligare allvarliga hälsoproblem i framtiden, såsom kronisk huvudvärk eller ryggvärk.

KONTORSMÖBLER TILL FÖRMÅN FÖR DEN ANSTÄLLDE

Snickare som är involverade i tillverkningen av skräddarsydda möbler använder mycket kreativitet för att tillgodose sina kunders krav. Naturligtvis dyker allt fler okonventionella skrivbordsdesigners upp på marknaden, som ofta används i företag och arbetsplatser. De lösningar som används i dem påverkar ofta en drastisk prisökning, men fördelarna med att använda dem är ovärderliga.

Det höjdjusterbara skrivbordet är definitivt den mest intressanta typen av möbler. Dessa modeller har funnits på marknaden i flera år, men nyligen har de berikats med en annan bekvämlighet. Vi pratar om möjligheten att höja bordsskivan till den nivå som gör att du kan arbeta stående. Denna lösning är attraktiv för människor som tillbringar en tredjedel av dagen och sitter medicinskt fördelaktigt för deras hälsa.

Kontakta oss som din snickare i Göteborg!