POPULÄRA TYPER AV SKRÄDDARSYDDA SKÅP

Garderober är ett mycket viktigt inslag i heminredning. Många minskar deras betydelse genom att välja icke-funktionella eller tveksamma kvalitetsprodukter. Vad ska jag göra för att undvika ett sådant misstag? Om du vill hitta solida och praktiska möbler, ta en titt på produktionen av skräddarsydda skåp. Denna lösning gör det möjligt för klienten att ordna utrymmet i sin lägenhet på något sätt.

GARDEROBER MED SKJUTDÖRRAR

Garderober med skjutdörrar är en praktisk lösning som gör det möjligt att få ett stort och bekvämt användarutrymme. Denna typ av möbler säljs sällan i kedjebutiker, därför beställs de vanligtvis i snickarverkstäder som uppfyller beställningar i storlek.

Naturligtvis är stor kapacitet inte det enda praktiska med denna typ av skåp. De används ofta som speglar, vilket samtidigt ger en illusion av ett större rum.

Skräddarsydda garderober är vanligtvis inte helt av trä, även om en snickeriverkstad kan skapa en helt naturlig möbel på kundens begäran. Som regel är plywood dock bra som hyllor, medan naturligt trä framgångsrikt endast används som ett material för garderobsdörrar.

KLASSISKA GARDEROBER

Även om klassiska garderober är bland de mest använda möblerna, görs de inte ofta på beställning. De flesta är nöjda med de produkter som finns i erbjudanden från kedjebutiker. Tyvärr bidrar inte grossistmöbelproduktion till att upprätthålla kvaliteten, vilket är det största argumentet för att välja en skräddarsydd garderob av en erfaren snickare.

När vi pratar om en ”klassisk garderob” menar vi en fristående garderob med gångjärnsdörrar som öppnar mot sidorna. Möbler av denna typ kan ha många färger, storlekar och former. Genom att besluta att beställa en garderob i storlek har du inflytande på var och en av dess parametrar. Du kan välja materialet som det kommer att tillverkas av, samt alla dekorativa element. Ingen av ovanstående bekvämligheter är möjliga när du köper möbler i en kedjebutik.

OKONVENTIONELLA SKRÄDDARSYDDA GARDEROBER

Många företag som tillhandahåller snickeritjänster erbjuder tillverkning av originalmöbler i storlek som kombinerar flera praktiska funktioner. Om du har en vision om en universell möbel som kan användas i ditt hem, presentera det för det företag du planerar att samarbeta med. Men tänk om du saknar en idé att diversifiera lägenhetens interiör? Här är några förslag:

  • hörnet av en garderob med ett inbyggt skrivbord,
  • en garderob med plats för TV,
  • en garderob inbyggd i trappans sidovägg,
  • en garderob i kombination med ett ovanligt dekorativt element, till exempel ett akvarium.

Ovanstående lösningar är bara en liten del av det som kan skapas av trä med lite kreativitet. Var inte rädd för att genomföra dina visioner – du är huvuddesignern!

Letar du efter en professionell snickare i Göteborg som gör en garderob i storlek? Du kunde inte ha hittat en bättre plats – vårt företag har tillhandahållit omfattande snickeritjänster i många år.

Kontakta oss som din snickare i Göteborg!